Selecteer provincie

Grandcafé Het Gulden Vlies


Details

Adres
Koorstraat 30
1811GP Alkmaar
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Grandcafe*Vergaderzalen*Recepties*
Live muziek*Arrangementen*Buffetten
Dagelijks geopend van 09.30 tot 02.00 u
(Zondag van 12.00 tot 02.00 u)

http://www.guldenvlies.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Hoe lang het plekje al bewoond wordt is niet precies meer na te gaan. Zeker is, dat het pand al lange tijd als woonhuis werd gebruikt voordat het later gedurende bijna viereneenhalve eeuw door ondernemers werd geëxploiteerd. Anno nu is het een van de oudste herbergen die nog altijd in naam, functie en zelfs op de oorspronkelijke plek bestaat!

Uw receptie of feestavond bij het Gulden Vlies? Geen enkel probleem! Feestavonden vinden plaats in onze mooie bovenzalen. Het is mogelijk van 15 tot 120 personen. Het receptie arrangement heeft een tijdsduur van 1,5 uur. Ons feestavond arrangement duurt vier uur.

Het Gulden Vlies heeft 3 zalen tot zijn beschikking om uw vergadering/training of andere bijeenkomst te laten plaatsvinden. Alle zalen bevinden zich op de 1e verdieping en zijn alleen te bereiken doormiddel van een trap.
Tevens is er een traplift aanwezig. De zalen zijn allen voorzien van airconditioning en er is draadloos internet aanwezig. Hulpmiddelen voor uw bijeenkomst zijn aanwezig of kunnen op aanvraag geregeld worden.

Op de 1e en 3e zaterdag van de maand is er live muziek met vrij entree vanaf 22.30 uur. Ook zijn er activiteiten met betrekking tot de Koninginnedag-nacht, Lindengrachtconcerten, Alkmaars Ontzet en verschillende seizoensactiviteiten.

Het Gulden Vlies verwelkomt u graag in ons sfeervolle restaurant, waar u terecht kunt voor lunch, á la carte diner, brood- en koffietafels, buffetten, high tea etc.Service:
Diverse arrangementen in overleg uitvoerbaar

Toegankelijkheid:
Begane grond, Lift aanwezig, Zalen zijn gelegen op de 1e verdieping

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Type zaal:
Partycentrum / feestlocatie, Vergaderlocatie, Zalencentrum

Gevestigd in:
Herberg

Diensten:
Advies bij organisatie, Catering / buffet, Gastheer / gastvrouw, Verhuur meerdere zalen

Arrangementen:
Verschillende arrangementen mogelijk

Gelegenheid:
Bedrijfsuitje, Concert, Conferentie / symposium, Cursus / training / workshop, Debat / lezing, Diner, Evenement, Feest / partij, High Tea, Huwelijk / bruiloft / trouwerij, Lunch, Personeelsfeest / bedrijfsfeest, Presentatie, Receptie, Vergadering / bijeenkomst, Verjaardag / jubileum / reünie

Zaalgrootte:
Tot 150 personen

Faciliteiten:
DVD-speler, Flipover, Geluidsapparatuur / geluidsinstallatie, Internet, Keukenfaciliteiten, Projectieapparatuur / beamer, Restaurant