Selecteer provincie

Alkmaarse Poort Restaurant Partycentrum


Details

Adres
Omval 72
1812NB Alkmaar
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Welkom bij de Alkmaarse Poort

Al sinds 1989 Springplank van de Schermer naar Alkmaar en omgekeerd. Omringd door oude polders en eens historische plekken zoals een 'overhaal'. Een plek waar, voor het jaar 1930, scheepjes met een platte bodem (ook wel vletten genoemd) op een lorrie van het ene water naar het andere werden overgehaald.

Deze locatie biedt nu de gelegenheid voor het houden van de meest uiteenlopende bijeenkomsten. Een bezoek aan dit gastvriendelijke restaurant, party- en zalencentrum is dan zeer op zijn plaats wanneer u kiest voor een centrale ligging waar ambiance en gastheerschap hoog in het vaandel staan.

De Alkmaarse Poort kan het haar gasten op diverse manieren naar de zin maken, of het nu gaat om een heerlijke kop koffie, het houden van een cursus voor twintig deelnemers of het vieren van een uitbundig feest met honderden tegelijk

Vanaf de autowegen is de Alkmaarse Poort via de N242 (ring oost) zeer goed bereikbaar en gemakkelijk te vinden. Naast de goede bereikbaarheid is er voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Wij hopen dat wij u van onze gastvrijheid kunnen laten genieten en dat de informatie een goed inzicht geeft omtrent de vele mogelijkheden, welke de Alkmaarse Poort u kan bieden.Keuken:
Bourgondisch, Europees, Tapas, Turks, Vegetarisch, Vis

Sfeerkenmerken:
Exclusief, Luxe

Faciliteiten restaurant:
Bar

Kindvriendelijk:
Ballenbak, Spellen

Aangesloten bij / Certificering:
Erkend leerbedrijf