Selecteer provincie

Raodhoes 't


Details

Adres
Antoniusplein 2
5921GV Venlo
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
In het sfeervolle Grand Café op de begane grond van Cultureel Centrum 't Raodhoes kunt u terecht voor een heerlijke kop koffie maar ook voor lekkere gerechten van onze kleine kaart. Wij zijn zeven dagen per week geopend. In de zomermaanden is het bovendien goed toeven op het ruime terras aan het Antoniusplein!

De kern van Cultureel Centrum ‘t Raodhoes, de intieme theaterzaal.
Deze zaal is voorzien van alle moderne technische faciliteiten voor de uitvoering van toneel, muziek, film en dans. Door middel van moderne technieken is het mogelijk om 358 zitplaatsen in theateropstelling te realiseren. Maar met evenveel gemak is deze zaal zo in te richten dat er een grand diner, een gala avond of zelfs een beurs kan plaatsvinden.
Heeft u plannen voor een happening, een bedrijfsfeest of een voorstelling?
Kom gerust eens langs ter informatie en wij bekijken samen met u de mogelijkheden om uw wensen te realiseren.

Dankzij het multifunctionele karakter van het gebouw met verschillende zalen, foyers en een eigen Grand Café, is 't Raodhoes een geschikte locatie voor al uw zakelijke evenementen. Voor bedrijfsfeesten, seminars, vergaderingen of product-presentaties bent u bij ons aan het juiste adres!

Voor vergaderingen en cursussen hebben we verschillende ruimtes en technische faciliteiten waaronder beamers, schermen en televisie met DVD-speler.

Tevens beschikken wij over een sfeervolle trouwzaal als een bijzondere locatie voor bruidsparen om elkaar het ja-woord te geven. Deze sfeervolle zaal met aangrenzende foyer en glazen overkapping is ook uitermate geschikt voor kleine bedrijfsfeesten.

Cultureel Centrum 't Raodhoes mag onder andere het Blericks Mannenkoor, KTK Orpheus, Harmonie St. Caecilia Blerick en een groot aantal verenigingen en sociëteiten aangesloten bij Stichting Open Bejaardenwerk Venlo, tot haar vaste, wekelijkse gebruikers rekenen.
Kortom, 't Raodhoes is een vaste thuishaven voor een groot aantal verenigingen!Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Type zaal:
Partycentrum / feestlocatie, Vergaderlocatie, Zalencentrum

Diensten:
Catering / buffet, Verhuur meerdere zalen, Zaalopstelling en aankleding verzorgen, Trouwlocatie, Verhuur vergaderapparatuur (beamers, audio-visuele apparatuur etc.), Verenigingsontmoetingsplaats

Arrangementen:
Verschillende arrangementen mogelijk

Gelegenheid:
Bedrijfsuitje, Beurs, Borrel, Concert, Congres / seminar, Cursus / training / workshop, Debat / lezing, Diner, Huwelijk / bruiloft / trouwerij, Personeelsfeest / bedrijfsfeest, Presentatie, Receptie, Vergadering / bijeenkomst, Verjaardag / jubileum / reünie, Voorstelling

Zaalgrootte:
Tot 400 personen

Faciliteiten:
Bar met bediening, DVD-speler, Flipover, Geluidsapparatuur / geluidsinstallatie, Lichtinstallatie, Officiële trouwlocatie, Podium, Projectieapparatuur / beamer, Restaurant, Televisie, Terras, Zaalgrootte aanpasbaar