Selecteer provincie

Boostenhof Café Feestzaal De


Details

Adres
Heymansstraat 125
5927NP Venlo
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.boostenhof.nl

Wat wij doen:
De Boostenhof is niet zomaar een Café of een Feestzaal, néé! Wij zijn al jaren een meer dan betrouwbare partner die garant staat voor een gastvrijheid en service die niet overal te vinden is.

Of u nu een kopje koffie in het Café komt drinken of een bedrijfsfeest van 250 personen met entertainment heeft. Wij willen dat iedereen een optimale ervaring heeft bij Boostenhof!

En de familie Dings en haar medewerkers maken dit al een groot aantal jaren waar. Kijk op deze website wat wij zoal voor u kunnen betekenen, heeft u vragen die hier niet beantwoord worden... even bellen en vragen naar Eric of Dunja Dings. Bel 077 382 21 08!

'Boostenhof' in de Boekend is van oudsher als boerderij in gebruik geweest en dateert van rond 1800. Door de groei van het inwonersaantal van de Boekend, groeide ook de behoefte aan een plek waar activiteiten georganiseerd konden worden. In 1974 werd voor dit doel deze boerderij in gebruik genomen.

‘Boostenhof’ groeide mee met de huidige moderne leefwijze en is in een bijzondere stijl verbouwd. Hiermee behoort 'Boostenhof' tot een van de mooiste en vooruitstrevende horecabedrijven in de regio. Rustig gelegen aan de Heymansstraat, voorzien van ruime parkeergelegenheid, Vindt u 'Boostenhof' middenin de dorpskern van de Boekend.

Niet ver verwijderd van Het dorp liggen prachtige stukjes beschermde 'Bookendse' natuurgebieden, zoals 'De Crayel Heide', 'Het Koelbroek' en de 'Noordervaart'. Vanaf Boostenhof kunt u hierheen een mooie start maken voor een leuke fiets- of wandelroute.

Al jaren is Café Feestzaal Boostenhof de voor de hand liggende keuze voor het houden van een koffietafel na crematie of begrafenis bij de 'Blerickse Bergen'.

Boostenhof ligt op loopafstand van het crematorium en begraafplaats en heeft voldoende parkeergelegenheid voor alle genodigden.

Wat zeker ook het vermelden waard is, een koffietafel bij Boostenhof is bereikbaar zonder met een hele stoet de grote provinciale weg te moeten kruisen.

Via een landelijke weg komt u met uw gezelschap zonder enige moeite bij ons aan. U hoeft niet te zoeken, het kan niet missen!

Koffietafels worden door deskundig personeel ingedekt en verzorgt. U kunt met uw gezelschap vanaf 20 personen bij ons terecht.

Het maximum aantal personen is ongeveer 150.

Als uw gezelschap groter is kunnen we dit toch zonder problemen verwerken door een koffie-standing erbij te plaatsen. Dat wil zeggen dat sommige van uw gasten aan 'sta-tafels' de koffietafel gebruiken.

Openingstijden:
Maandag : 19:00 - 01:00 Met mooi weer geopend vanaf 12.00 uur
Dinsdag : 19:00 - 02:00
Woensdag : gesloten
Donderdag : 19:00 - 01:00
Vrijdag : 19:00 - 02:00
Zaterdag : 13:00 - 02:00
Zondag : 11:00 - 23:00
Carnaval : 19:00 - 01:00 Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Type zaal:
Partycentrum / feestlocatie, Vergaderlocatie, Zalencentrum, cafe

Gevestigd in:
Boerderij

Diensten:
Bediening, Organisatie

Gelegenheid:
Bedrijfsuitje, Borrel, Diner, Familiedag, Lunch, Themafeest

Faciliteiten:
Flipover, Internet, Podium, Restaurant, Terras

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, Bank / Giro overschrijving, Vooruit betalen

Aangesloten bij / Certificering:
KHN