Selecteer provincie

Café Zalenverhuur 't Spatje


Details

Adres
Willem Ruysplein 6
3333BX Zwijndrecht
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Het sfeervolle bruine café ’t Spatje, waar het al bijna 43 jaar goed toeven is voor een ieder die houdt van een goed glas bier, lekkere borrel en een goede hap. In het begin was vooral sport de drijfveer voor velen om ons te bezoeken en hoewel dit nog steeds een bijdrage levert, is ’t Spatje uitgegroeid tot een allround horecabedrijf. Bij ons kunt u terecht voor al uw sociale contacten en vooral voor gezellige ontspanning. Het knus ingerichte café wordt beschouwt als een verlengstuk van de woonkamer; en leent zich uitstekend om uw tijd door te brengen.
Doordat het bedrijf alleen door familieleden wordt gerund; zijn de consumptieprijzen nog goed te overzien en kan de familie Vermoen er voor zorg dragen dat alles uitstekend verzorgd wordt. Inmiddels is ook het cateren van heerlijke salades en snacks mogelijk doordat de jongste zoon zijn koksdiploma behaald heeft en zijn vaardigheden tot uiting kan brengen.
In de knusse bruine kroeg kunt u dagelijks terecht voor een partijtje biljart, spelletje darts, potje kaarten en dobbellen of gewoon een gezellige babbel. Onder het genot van een van de vele aanwezige biersoorten, wijnen, gedistilleerde- of frisdranken is het goed toeven in ’t Spatje.

Op een groot videoscherm zijn ook diverse sportwedstrijden te aanschouwen en tijdens grote voetbaltoernooien wordt het café altijd extra aangekleed.

Een borrelhapje, snack, een broodje bal of een complete maaltijd dragen bij tot een gezellige sfeer.Ook de heerlijke eigen gemaakte soepen zijn niet te versmaden. Bij ’t Spatje is de keuken tot sluitingstijd geopend; waarbij u van een kleine menukaart kunt kiezen.

Als u iets te vieren heeft dan is ’t Spatje de juiste gelegenheid om al uw festiviteiten of bijeenkomsten te laten slagen. Het partycentrum is bijzonder geschikt voor kleine bruiloften of partijen; waarbij de zaalruimte ingericht kan worden voor groepen van 5 tot en met maximaal 70 personen. Alle festiviteiten worden door de familie Vermoen compleet verzorgd; en er dient gezegd te worden; dat de zaalruimte niet afzonderlijk afgehuurd kan worden.

Uw verjaardag vieren in ’t Spatje is een feest. De gedachte thuis geen rommel op uw bankstel of vloerbedekking te hebben, niet de rompslomp van boodschappen doen en het huis opruimen en de gunstige prijzen maken uw feestje een feest. ’t Spatje heeft voor uw feest een complete verzorging.

Openingstijden:
Maandag : 12:00 - 00:00
Dinsdag : 10:00 - 00:00
Woensdag : 10:00 - 00:00
Donderdag : 10:00 - 00:00
Vrijdag : 10:00 - 01:00
Zaterdag : 10:00 - 01:00
Zondag : 10:00 - 22:00
Koningsdag : 10:00 - 22:00
Bevrijdingsdag : 10:00 - 22:00
Hemelvaartsdag : 10:00 - 22:00
Sinterklaas : 10:00 - 22:00
2e Kerstdag : 10:00 - 22:00
Oudjaarsdag : 10:00 - 18:00
Overige Feestdagen : 10:00 - 22:00
2e Pinksterdag : 10:00 - 22:00
2e Paasdag : 10:00 - 22:00 Service:
café biljart darts, compleet verzorgde feestavond, compleet verzorgde koffietafel, feestzaal 70 personen, groot videoscherm, klaverjas competitie, muziekverzorging, rookruimte binnen en buiten, verjaardagsfeest, warm en koud buffet

Toegankelijkheid:
Begane grond, Honden toegestaan, Toegankelijk voor rolstoelen

Soort café:
Bruin café, Sportcafé

Dranken:
Bier, Frisdrank, Koffie, Likeur, Sap, Speciaalbier, Sterke drank, Thee, Wijn

Eten:
Borrelhapjes, Diner, Lunch

Diensten:
Feestjes

Faciliteiten:
Airco, Biljart, Zitgelegenheid

Betalingsmogelijkheden:
Contant

Aangesloten bij / Certificering:
Koninklijke Horeca Nederland