Selecteer provincie

Veerhuys Partycentrum 't


Details

Adres
Dorpsdijk 238
3161CJ Rhoon
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Party-centrum ’t Veerhuys heeft alle elementen in huis om van iedere gelegenheid een happening te maken.

Of het nu gaat om een bruiloft, een exclusieve party voor een bescheiden aantal gasten, een gezellig familiefeest, een vergadering, een bedrijfsfeest: voor elk evenement tot 300 personen bieden wij u een passende ruimte.

Wij bieden een ruime keuze aan buffetten , zoals bijvoorbeeld Frans, Nederlands, Italiaans, maar ook een 3-gangen buffet. Een diner behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard af te sluiten met een overheerlijk dessert. Alles komt uit onze eigen keuken en wordt geserveerd aan mooi gedekte tafels.

Met ons professionele team staan wij klaar om uw partij tot een succes te maken. Onze "ouderwetse" gastvrijheid is inmiddels een begrip in Albrandswaard en omgeving.

U kunt op ons rekenen, wat we ook voor u verzorgen, het is en blijft vakkundig maatwerk. Het is uw feest, dus vullen wij het in zoals u het wilt. Bij ons bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid een arrangement tegen een vast bedrag af te spreken.

We geven een feest ………
Het klinkt zo simpel alsof het verzorgen van een feest een fluitje van een cent is. Niets is minder waar. Of het nu een huwelijksfeest is, een feest voor zakenrelaties, de viering van een jubileum, een personeelsfeest of gewoon een gezellig feest in de familiesfeer: het zijn stuk voor stuk evenementen die een gedegen en vakkundige voorbereiding vereisen. Hoe beter die voorbereiding, des te leuker het feest.

Mocht u naar aanleiding van deze website vragen hebben of ’t Veerhuys willen bezoeken, neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden met u doornemen. Desgewenst ontvangt u dan gelijk een vrijblijvende offerte “op maat”.

Diensten:
besloten etentjes, bruiloften, doopfeesten, presentaties, recepties, vergaderingen, verjaardagspartijen

Gelegenheid:
Barbecue, Diner, Evenement, High Tea, Lunch, Receptie, Verjaardag