Selecteer provincie

De Bron Zalencentrum


Details

Adres
Troubadourweg 2
2402EP Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Zalencentrum de Bron beschikt over 13 grotere en kleinere zalen die voor diverse activiteiten gehuurd kunnen worden. Enkele zalen zijn met een naastgelegen zaal uit te breiden waardoor wij in één ruimte maximaal een groep van 350 personen kunnen ontvangen. De zalen zijn verspreid over twee etages, die via een ruime lift met elkaar verbonden zijn. Onze zalen kunt u bekijken op (plattegrond op onze website).
Iedere zaal kan aangepast worden aan uw wensen op het terrein van inrichting, geluidsversterking, presentatieondersteuning en internettoegang. Kijkt u hiervoor op faciliteiten op onze website.

Het zalencentrum heeft een gezellige bar in een ontmoetingsruimte (plattegrond) die u beide kunt gebruiken voor uw pauzes. Een mobiele bar is aanwezig voor plaatsing in een van de grote zalen. Consumpties kunnen voor en tijdens uw activiteit in de gehuurde ruimte geserveerd worden. In overleg met u stellen wij een lunch samen voor max. 200 personen die in een aparte ruimte wordt genuttigd. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden gaat u naar kleine kaart op onze website.

Een extra voordeel van Zalencentrum de Bron is de aanwezigheid op zeer korte afstand van een grote parkeervoorziening. Details hierover vindt u op parkeren op onze website.

De huurtarieven van onze zalen berekenen wij per dagdeel. Zie voor het overzicht van de huurtarieven op onze website.

Voor het regelmatig of een enkele keer huren van ruimte in Zalencentrum de Bron gelden algemene huurvoorwaarden.Service:
Gratis offerte

Toegankelijkheid:
Begane grond

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Type zaal:
Partycentrum / feestlocatie, Vergaderlocatie, Zalencentrum

Diensten:
Bediening, Catering / buffet, Verhuur zaal, Zaalopstelling en aankleding verzorgen

Gelegenheid:
Conferentie / symposium, Congres / seminar, Cursus / training / workshop, Debat / lezing, Evenement, Familiedag, Feest / partij, Lunch, Personeelsfeest / bedrijfsfeest, Presentatie, Receptie, Teambuilding, Vergadering / bijeenkomst, Verjaardag / jubileum / reünie

Zaalgrootte:
Tot 350 personen

Faciliteiten:
Bar met bediening, Flipover, Garderobe, Geluidsapparatuur / geluidsinstallatie, Internet, Meubilair, Podium

Betalingsmogelijkheden:
Contant