Selecteer provincie

Horecagelegenheid De Bickerie 033-2981128: kosten & prijzen unieke bruiloft locatie. Goedkoop een bijzondere plek afhuren.


Details

Adres
Bikkersweg 100
3752WV Bunschoten-Spakenburg
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.debickerie.nl

Wat wij doen:
De Bickerie is uw adres voor tennis en feesten. Uw persoonlijke wensen en voorkeuren zijn de basis van onze organisatie.

De grote Bickerie heeft een moderne bar met led verlichting en 4 tappen met 2 speciaal bieren ,1 ijskoud bier en 1 normaal premium. Deze ruimte heeft totaal 76 zitplaatsen die verdeeld zijn in 50 zitplaatsen aan lage tafels,12 zitplaatsen aan een hoge lange hangtafel en 14 zitplaatsen aan de bar.

Tevens beschikt deze ruimte over een moderne muziekinstallatie,een dansvloer met led spots en 2 grote led tv’s .

Door de warme entourage en moderne kleurstelling is deze ruimte zeer de moeite waard om gezellig in te vertoeven met een hapje en een drankje.

Ook kan deze locatie goed gebruikt worden voor het organiseren van allerlei soorten feesten in combinatie met de kleine Bickerie en de serre tot wel 250 man. Daarbij moeten we denken aan bedrijfsfeesten,kraamfeesten,verjaardagen ,bruiloften en buurtfeesten.

Één en ander kan ondersteund worden met buffetten,BBQ’s, powerpointpresentaties, fotocollages,karaoke ,sportieve arrangementen . Van alles is mogelijk.

De grote Bickerie kan op vrijdag-zaterdag en zondag gereserveerd worden voor feesten .
Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Type zaal:
Partycentrum / feestlocatie, Zalencentrum

Gevestigd in:
Sporthal

Diensten:
Bediening, Catering / buffet, Verhuur meerdere zalen, Zaalopstelling en aankleding verzorgen

Gelegenheid:
Bedrijfsuitje, Cursus / training / workshop, Feest / partij, Huwelijk / bruiloft / trouwerij, Personeelsfeest / bedrijfsfeest, Presentatie, Receptie, Vergadering / bijeenkomst, Verjaardag / jubileum / reünie

Zaalgrootte:
Tot 50 personen

Faciliteiten:
Flipover, Garderobe, Geluidsapparatuur / geluidsinstallatie, Keukenfaciliteiten, Meubilair, Terras, Verhuur glaswerk / servies