Selecteer provincie

Hutten Café Partycentrum 0541-625223: kosten & prijzen unieke bruiloft locatie. Goedkoop een bijzondere plek afhuren.


Details

Adres
Grotestraat 4
7596KE Rossum ov
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Midden in de prachtige, natuurrijke omgeving van het Overijsselse Rossum, ligt Partycentrum Hutten. Grenzend aan Hanzestad Oldenzaal en de pittoreske kunstenaarsstad Ootmarssum, is dit familiebedrijf al ruim 100 jaar toonaangevend en een vaste pleisterplaats voor de wijde omgeving.
Komt u langs voor een kop koffie op het gezellige terras of een drankje in het bruine cafe, of wilt u een bruiloft of bedrijfsevenement vieren in een van de multifunctionele sfeervol ingerichte zalen... Reinold en Judith Hutten ontvangen u graag met de zo vanzelfsprekende Twentse hartelijkheid.
De verschillende zalen hebben allemaal hun eigen sfeer en mogelijkheden en de altijd flexibele manier van werken zorgt ervoor dat uw specifieke wensen bij Partycentrum Hutten centraal staan. Bovendien biedt Hutten u de "Hutten Specials" waarbij u volledige partyarrangementen kunt boeken, zoals themafeesten, inclusief hoogstaand entertainment en culinaire verwennerij.

Partycentrum Hutten beschikt over verschillende sfeervol ingerichte zalen voor het vieren van een fantastisch feest. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap kunt u kiezen voor De Grote Zaal, ''t Hutt''n Hoes, ''t Hutje en natuurlijk ons gezellige cafe en terras. Welke zaal u ook kiest, wij zorgen voor een feest op maat dat aan al uw wensen voldoet

Gelegenheid:
Evenement, Festival