Selecteer provincie

Bosgoed Café & Zalen 0572-381217: kosten & prijzen unieke bruiloft locatie. Goedkoop een bijzondere plek afhuren.


Details

Adres
Dorpsstraat 17
8111AA Heeten
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0572-381217

fax : 0572-382379

Wat wij doen:
Café en zalen Bosgoed is centraal gelegen in het dorp Heeten. Het bedrijf, dat al sinds 1892 bestaat, is niet meer uit het straatbeeld van Heeten weg te denken. Sinds januari 2006 leiden wij de zaak en met veel enthousiasme streven wij er naar al uw persoonlijke wensen te verwezenlijken.

Het café is voor de meeste Heetenaren een vaste ontmoetingsplek. Met name in het weekend weten velen de weg naar Bosgoed te vinden waardoor het er altijd gezellig druk is. Door het organiseren van thema-avonden, darttoernooien en live-optredens proberen wij een ieder het naar de zin te maken.

Ons bedrijf biedt daarnaast uiteenlopende mogelijkheden voor al uw feesten en partijen. Te denken valt aan bruiloften, familiefeesten, bedrijfsfeesten, buffetten of diners en vergaderingen. Graag vertellen wij u persoonlijk over de vele opties die ons bedrijf te bieden heeft.

Café Bosgoed is de plek voor gezelligheid in Heeten. Met name in het weekend weten veel jongeren, maar ook oudere gasten, de weg naar Bosgoed te vinden.

Op vrijdagavond is het pinda-night. Op deze avond mag je doen wat normaal niet mag; de pindadoppen lekker makkelijk van je af gooien.

Een aantal keer per jaar wordt er op vrijdag- of zaterdagavond een thema-avond georganiseerd. Zo zijn onder andere een 70's party, 90's party en een Hollandse avond de revue gepasseerd. Ook het darttoernooi is een evenement dat jaarlijks terug keert. Daarnaast zijn er regelmatig live-optredens van bands uit de omgeving, maar zelfs uit Ierland is er een band geweest. Al met al genoeg afwisseling.
Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Type zaal:
Partycentrum / feestlocatie, Vergaderlocatie, Zalencentrum

Diensten:
Advies bij organisatie, Band inhuren, Bediening, Catering / buffet, DJ inhuren, Gastheer / gastvrouw, Organisatie, Outdoor activiteiten, Planning, Zaalopstelling en aankleding verzorgen

Arrangementen:
Verschillende arrangementen mogelijk

Gelegenheid:
Bedrijfsuitje, Borrel, Brunch, Cursus / training / workshop, Debat / lezing, Diner, Evenement, Themafeest

Faciliteiten:
Terras