Selecteer provincie

Zalencentrum Morshuis 0546-441238: kosten & prijzen unieke bruiloft locatie. Goedkoop een bijzondere plek afhuren.


Details

Adres
Ootmarsumseweg 159
7665RX Albergen
Overijssel
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Zalencentrum Morshuis

Elk feest vraagt om een eigen, passende entourage. Ons partycentrum is gelegen in het hart van Albergen en kent een unieke mix van gezelligheid en sfeer. Of u nu een bruisend huwelijksfeest wilt organiseren of een spetterend bedrijfsfeest; een groots feest of juist intiem, Partycentrum Morshuis biedt hiervoor de perfecte ambiance. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw wensen spreken en wij passen onze uitgebreide mogelijkheden hier graag op aan!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Trouwpartijen

Op de dag van je leven vier je natuurlijk het feest van je leven. Maar wat is dat feest voor jou? Traditioneel? Of juist vernieuwend? Of beide een beetje? Het wordt alleen jouw dag als je er zelf iets aan toevoegt. Wij hebben ideeën genoeg, maar juist jouw eigen inbreng zorgt ervoor dat de dag echt uniek wordt.

Het belangrijkst is dat het een geslaagde dag wordt. Dat staat bovenal. Door goed te organiseren zorg je ervoor dat het geheel gladjes verloopt. Wij helpen daar graag bij. Onze ervaring en jouw wens te samen zorgt voor de dag waar je helemaal naar toe kunt leven. We maken er samen een geweldige dag van.

Huwelijksvoltrekkingen

Nieuw in ons pakket is het verzorgen van jullie wettelijke huwelijksvoltrekkingen. Partycentrum Morshuis levert hiermee alle diensten onder één dak. Dat scheelt jullie en de gasten veel reis- en regelwerk. Natuurlijk ben je als bruidspaar ook vrij om een eigen locatie aan te dragen. De onlangs verbouwde zaal "The Times Square" leent zich bij uitstek voor het sluiten van jullie wettelijke huwelijk. In een sfeervolle ambiance kan de ambtenaar van de burgerlijke stand jullie in het echt verbinden.

Dat kosten noch moeite worden gespaard om alles in de door jullie aangepaste sfeer te laten plaatsvinden is voor het Morshuis-team een vanzelfsprekendheid.
Service:
Gratis offerte, Reserveren verplicht

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Type zaal:
Partycentrum / feestlocatie, Vergaderlocatie, Zalencentrum

Diensten:
Advies bij organisatie, Bediening, Catering / buffet, Gastheer / gastvrouw, Organisatie, Planning, Verhuur meerdere zalen, Verhuur zaal, Zaalopstelling en aankleding verzorgen

Arrangementen:
Verschillende arrangementen mogelijk

Gelegenheid:
Borrel, Brunch, Conferentie / symposium, Congres / seminar, Cursus / training / workshop, Debat / lezing, Evenement, Familiedag, Feest / partij, Huwelijk / bruiloft / trouwerij, Personeelsfeest / bedrijfsfeest, Presentatie, Receptie, Teambuilding, Themafeest, Vergadering / bijeenkomst, Verjaardag / jubileum / reünie

Faciliteiten:
Garderobe, Geluidsapparatuur / geluidsinstallatie, Internet, Officiële trouwlocatie, Projectieapparatuur / beamer, Zaalgrootte aanpasbaar