Selecteer provincie

Zalencentrum D'N Binger


Details

Adres
Alexanderplein 2
5768BE Meijel
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


077-4661868

fax : 077-4660678

Wat wij doen:
De grootste willen wij niet zijn, wel de beste. En dan ook nog met een eerlijke prijsstelling. En met charme natuurlijk.

Vanzelfsprekend? Ja, maar wij beschouwen uw bezoek aan d´n Binger nooit als een vanzelfsprekendheid. Wij zijn trots op onze accommodatie, maar weten dat deze het verschil niet zal maken. Dat doen wij, de medewerkers.

Ook de zakelijke markt raakt steeds beter bekend met de vele mogelijkheden van d´n Binger. Hoe kan het ook anders. In de ruime regio is er geen andere accommodatie waar één grote ruimte (de Rabozaal), geflankeerd wordt door een 10-tal kleinere ruimtes. Hiermee is d´n Binger bijvoorbeeld dé accommodatie bij uitstek voor congressen, waarbij de groep na een centrale inleiding opgesplitst wordt in een groot aantal subgroepjes.

Of u nu een kleine of een wat grotere vergaderingen of bijeenkomst wilt plannen, een beurs of een tentoonstelling wilt organiseren, een informatie- of voorlichtingsavond wilt houden, trainingen of cursussen wilt geven. Of wilt u iets organiseren met een wat feestelijker karakter, zoals een personeelsdag, een personeelsfeest of een receptie? Wij zijn graag uw partner.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Type zaal:
Partycentrum / feestlocatie, Vergaderlocatie, Zalencentrum

Diensten:
Catering / buffet, Verhuur meerdere zalen, Verhuur zaal

Gelegenheid:
Beurs, Concert, Conferentie / symposium, Congres / seminar, Cursus / training / workshop, Debat / lezing, Huwelijk / bruiloft / trouwerij, Lunch, Personeelsfeest / bedrijfsfeest, Presentatie, Receptie, Vergadering / bijeenkomst, Verjaardag / jubileum / reünie, Voorstelling

Zaalgrootte:
Tot 150 personen