Selecteer provincie

Partycentrum en Zalenverhuur Scholtenhof 0315-323001: kosten & prijzen unieke bruiloft locatie. Goedkoop een bijzondere plek afhuren.


Details

Adres
Oude IJsselweg 24
7075DN Etten gld
Gelderland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Wij kunnen voor u de meest uiteenlopende activiteiten en feesten organiseren. Als gast heeft U de beschikking over 3 zalen, ieder met zijn eigen uitstraling en eigen terras.
Daarnaast hebben we de beschikking over een groot evenemententerrein met: voetbalveld, skatebaan, speeltuin, open water etc.

De Deel is een zaal waar u met groepen van 20 tot 100 personen gebruik van kunt maken. Hoeveel mensen er in een zaal kunnen is afhankelijk van het feest dat u wilt geven. De Deel kan in combinatie met het cafe gebruikt worden. Het aantal gasten kan dan oplopen tot ongeveer 200 personen.

De Pub is een zaal waar u met groepen tot 70 personen gebruik van kunt maken. Hoeveel mensen er in een zaal kunnen is afhankelijk van het feest dat u wilt geven. Deze zaal heeft de beschikking over een klein overkapt en verwarmd terras waar u, ook in de winter, kunt barbecuen.
Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Type zaal:
Vergaderlocatie, Zalencentrum

Diensten:
Bediening, Catering / buffet, Outdoor activiteiten, Verhuur meerdere zalen

Arrangementen:
Verschillende arrangementen mogelijk

Gelegenheid:
Cursus / training / workshop, Feest / partij, Huwelijk / bruiloft / trouwerij, Personeelsfeest / bedrijfsfeest, Presentatie, Receptie, Vergadering / bijeenkomst, Verjaardag / jubileum / reünie

Zaalgrootte:
Tot 200 personen

Faciliteiten:
Terras