Selecteer provincie

Sportcafé De Tinnegieter


Details

Adres
Leigraaf 2
6641DH Beuningen gld
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
In ons café kun je gezellig ontspannen na een goede inspanning in de sporthal. Vele sporters maken dan ook gretig gebruik om even na te babbelen over de training of wedstrijd onder het genot van een drankje en een hapje. Het personeel achter de bar zal er zorg voor dragen dat u nog even een gezellige nazit heeft en er zo nu en dan een lekker hapje rondgaat.

De donderdagen met de vaste groep sporters en de vrijdagavonden met de voetballers behoren al tot de gezellige avonden waar het lekker vertoeven is. De meeste sporters van " buitenaf" kijken soms een ogen uit hoe gezellig ons café gedeelte is ingericht en blijven graag even "hangen".

In onze sporthal, met een oppervlakte van zo'n 1400 m2 is het mogelijk om diverse sporten te beoefenen. De hal kan opgedeeld worden in drie delen en is geschikt voor zaalvoetbal, badminton, basketbal, turnen, gymnastiek en nog veel meer. De hal bevat 4 kleedkamers elk voorzien van dagelijks schoongemaakte douches en toilet. De attributen die voor vele verschillende sporten aanwezig zijn kunnen door u in gebruik worden genomen bij het huren van de hal.

De kosten voor het seizoen 2013/2014 (losse verhuur) bedragen € 17,50 per uur per unit. Deze prijs geld dus vanaf 12 Augustus 2013. Tot die tijd gelden de prijzen van nu.

Er bestaat een mogelijkheid om 1 of meerdere units te huren. De tijden zijn inclusief het opbouwen en afbreken van de benodigde spullen en tellen alleen hele of halve uren. Mocht u interesse hebben om voor een langere periode een unit te huren voor een bepaalde sport, laat het ons dan even weten via email of telefoon.

De meeste mensen denken bij een Partycentrum aan een levensgrote zaal waar 2000 mensen in kunnen die op leuke muziek tot diep in de nacht hun kunsten vertonen. Dat is bij ons echter niet het geval. Onze partyzaal verleend zich uitstekend voor feesten en partijen tot ongeveer 150 personen.

U moet daarbij denken aan een gezellig aangeklede ruimte waar je de 50ste verjaardag van abraham kan vieren of een 12.5 jarig huwelijksfeest. Wij verzorgen vanaf € 24,00 per persoon(standaardfeesten) en buffetten vanaf € 20,50 per persoon een complete feestavond voor u waar u nog lang over na zult praten. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan.


Wij kunnen voor u de muziek verzorgen en wij beschikken over voldoende vakkundig personeel. De mensen maken de gezelligheid maar wij zorgen dat zij daartoe in staat worden gesteld om ervoor zorg te dragen dat u feest tot in de puntjes geregeld is.Openingstijden:
Maandag : 18:00 - 01:00
Dinsdag : 18:00 - 01:00
Woensdag : 18:00 - 01:00
Donderdag : 18:00 - 01:00
Vrijdag : 18:00 - 01:00
Zaterdag : 18:00 - 02:00
Zondag : 18:00 - 02:00 Gelegenheid:
Kinderfeest

Faciliteiten:
Internet