Selecteer provincie

Dielshûs It


Details

Adres
't Bosk 41
8731BK Wommels
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
In party- en activiteitencentrum It Dielshûs in Wommels beleeft u met vrienden, familie of collega’s een onvergetelijke dag. Wat dacht u van een schitterend trouwfeest onder de sterrenhemel? Of waag een schot in de roos tijdens een ontspannen teamuitje met collega’s.

Ook een gezellig familiefeest met buffet en Trick-Pin behoort tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee! Uw wens is ons uitgangspunt!

Naast een uitgebreid aanbod van activiteiten en buffetten, biedt It Dielshûs verschillende arrangementen aan.

It Dielshûs verzorgt al vele jaren catering en partyservice. U kunt met al uw wensen bij ons terecht.

Van het bezorgen van een bittergarnituur of de complete catering voor een feest bij u thuis, tot het volledig verzorgen van een groots evenement in een geheel ingerichte locatie.

Ook kunnen wij de overige ingrediënten voor uw feest, zoals muziek of een fotograaf, verzorgen.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Uw trouwdag is bijzonder. Door voor onze locatie en mogelijkheden te kiezen wordt uw trouwdag extra bijzonder. Aan de hand van uw wensen en onze ideeën zorgen wij voor een fantastisch trouwfeest! Hierbij kiezen we voor een zeer persoonlijke aanpak, met oog voor kwaliteit. Onze grote zaal biedt plaats aan 100 tot 450 personen en heeft de allure van een Weense danszaal. Door de sfeervolle verlichting lijkt het alsof u danst onder een heldere sterrenhemel, met duizenden sterren. Onder het kopje zalen kunt u een sfeerimpressie krijgen van alle zalen.

It Dielshûs bezorgde al vele prille echtparen de mooiste dag van hun leven, wij doen dit ook graag voor u! Onderstaand vindt u een tweetal arrangementen, u kunt echter uw feest ook een geheel eigen invulling geven. Neem hiervoor contact met ons op.

It Dielshûs heeft de leukste en smakelijkste theaterdiners!

Theaterdiners zijn voor vele gezelschappen uitermate geschikt, van een gezellig familiefeest tot een hilarisch personeelsfeest! De acteurs spelen interactief tussen en met het publiek, waardoor het ijs wordt gebroken en de stemming erin gebracht. U beleeft een onvergetelijke avond met lachwekkende voorstellingen vanaf uw tafel. Scènes en zang wisselen elkaar af, hilarisch, verrassend en soms ontroerend!

Bij It Dielshûs kunt u terecht voor theaterdiners vanaf 25 personen tot theaterbuffetten voor maar liefst 500 personen. Ook voor kleinere groepen, of wanneer u een intiemer feest(je) wilt, kunt u bij ons genieten van een heerlijke maaltijd.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Type zaal:
Partycentrum / feestlocatie, Vergaderlocatie, Zalencentrum

Gelegenheid:
Concert, Diner, Evenement, Festival, High Tea, Lunch, Teambuilding, Voorstelling

Faciliteiten:
Danszaal, Internet, Podium, Terras

Betalingsmogelijkheden:
Pin