Selecteer provincie

Hertenkamp Restaurant - Zalen


Details

Adres
Hertenkamp 10
9401HL Assen
Drenthe
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.hertenkamp.nl

Wat wij doen:
Restaurant De Hertenkamp is de perfecte locatie voor uw bijeenkomst, centraal gelegen in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Gelegen aan de rand van het centrum van Assen, maar in een natuurlijke omgeving. Met het Asserbos als "achtertuin" en het hertenkamp als "voortuin" kunt u genieten van de natuur en de rust.

Naast a la carte restaurant “Le Grand” Café zijn er vijf verschillende zalen met elk hun eigen identiteit, aangebracht door kunstenaar Marthijn de Groot. Zowel “Le Grand” Café als de zalen bevinden zich op de begane grond en zijn rolstoeltoegankelijk.

Alle zalen zijn geschikt voor uw diner of buffet, uw bruiloft, receptie of feestavond, uw zakelijke bijeenkomst of vergadering. De Hertenkamp is een officiële trouwlocatie: u kunt trouwen in ons trouwprieel in de tuin, of in één van de zalen. Dankzij de rustige omgeving is De Hertenkamp zeer geschikt als vergaderlocatie.Service:
Babyruimte / verschoontafel, Gratis offerte, Reserveren verplicht

Toegankelijkheid:
Begane grond, Gehandicaptenparkeerplaats, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Type zaal:
Partycentrum / feestlocatie, Vergaderlocatie, Zalencentrum

Diensten:
Bediening, Catering / buffet, Organisatie, Verhuur meerdere zalen, Verhuur zaal, Zaalopstelling en aankleding verzorgen

Arrangementen:
Verschillende arrangementen mogelijk

Gelegenheid:
Bedrijfsuitje, Beurs, Borrel, Brunch, Cursus / training / workshop, Debat / lezing, Diner, Evenement, Familiedag, Feest / partij, Gala, High Tea, Huwelijk / bruiloft / trouwerij, Lunch, Ontbijt, Personeelsfeest / bedrijfsfeest, Presentatie, Receptie, Teambuilding, Themafeest, Vergadering / bijeenkomst, Verjaardag / jubileum / reünie, Voorstelling

Zaalgrootte:
Tot 200 personen

Faciliteiten:
Bar met bediening, Danszaal, DVD-speler, Flipover, Garderobe, Geluidsapparatuur / geluidsinstallatie, Meubilair, Officiële trouwlocatie, Piano / vleugel, Podium, Projectieapparatuur / beamer, Restaurant, Televisie, Terras, Zaalgrootte aanpasbaar

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, Mastercard, Visa

Aangesloten bij / Certificering:
KHN